Festival info

Alle dagelijke maatschappelijke normen en waarden gelden ook op ons terrein.

Programma: Aanvang programma is 16:00 uur. Zie de pagina "Line-up" voor meer informatie over het programma.

Locatie: Mientewei, Gorredijk. Het evenement zal dit jaar buiten worden georganiseerd.

Tickets kwijt

Music Meeting Gorrredijk werkt samen met Eventree. Voor al je vragen omtrent tickets kwijt ga je naar: eventree.nl/tickets-kwijt/

Personaliseren

Het personaliseren van entreetickets zien wij als een keuze en niet als noodzaak. Wil jij dus jouw ticket doorverkopen aan een ander maar staat jouw naam nog op dit ticket? Geen probleem! Ben jij in het bezit van een ticket waar niet de juiste naam op staat? Ook dit is geen probleem

Minimale leeftijd

Music Meeting Gorredijk heeft geen minimumleeftijd. Iedereen is bij ons welkom! Wel moet iedereen onder de 16 jaar oud begeleid worden door een volwassene (18+). Het festival is niet specifiek ingericht voor kinderen. We raden dan ook af om met (kleine) kinderen naar Music Meeting Gorredijk te komen.

NIX18

Alcohol is op de Music Meeting Gorredijk, net als in de rest van Nederland, alleen toegestaan voor personen die 18 jaar en ouder zijn. Bezoekers jonger dan 18 jaar zullen een aangepast polsbandje krijgen om te voorkomen dat ze alcoholische dranken kunnen bestellen.

Pers

Voor het aanvragen van een pers accreditatie kan er gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We nemen dit verzoek dan in behandeling.

Socials


© Music Meeting Gorredijk - Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer - Huisregels - Privacyverklaring - Algemene voorwaarden.

Webdesign: Eos Multimedia