Skip to main content
Drive-in Show Radio Continu
met feest DJ Kevin Terpstra

(Draaien de hele avond alles aan elkaar)

FEEST DJ KEVIN is dé allround DJ van dit moment! Kevin staat, met zijn ervaring, garant voor echt feest. Zowel club, feestcafés of festivals. Hij staat vooral bekend om zijn manier van presenteren. Met zijn opvallende style van draaien weet hij van elke show weer een topfeest te maken. Daarnaast maakt Kevin elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur zijn radioshow op Radio Continu.

Jan Biggel

20.30 uur

Kerstkindje Jan Biggel is wereldberoemd in het Brabantse Liempde en verre omstreken met de echte klompensound. In 2020 laat hij voor het eerst landelijk van zich horen met Fleske d’rin Fleske d’r uit en natuurlijk Ons Moeder Zeej Nog. Samen met Arno Sloot maakte hij Ik Wil Alleen Liken en We Gaan Op Stap. Met zijn kamervullende persoonlijkheid zorgt hij dat de glazen gevuld worden en de stemming stijgt. Om de feestvreugde te verhogen heeft hij speciaal voor Carnaval 2022 de video van Ons Moeder Zeej Nog opgefrist.

Danny Panadero

21.15 uur

Een optreden van Danny Panadero is in 1 woord, een belevenis! Wanneer je Danny Panadero boekt, krijg je een entertainer met humor, zelfspot en een fantastische zangstem. Hij weet het publiek te raken met zijn eigen repertoire en onvervalste meezingers. Naast dat Danny graag zijn Nederlandse repertoire zingt, draait hij zijn handjes ook niet om voor een Engelstalige hit. Zijn slogan is dan ook: ‘’As Danny ut niet singt, wil jij ut niet hore’’.

Jannes

22.15 uur

Zijn bijnaam, "Koning der Piraten", is niet alleen een geuzennaam maar een waar eerbetoon aan zijn opkomst in de muziekscène en dit is grotendeels te danken aan alle etherpiraten, die niet alleen aan het begin van zijn carrière een cruciale rol speelden, maar heden ten dage nog steeds een groot aandeel hebben in zijn aanhoudende succes.

Stef Ekkel

23.00 uur

Hij scoorde vele hits, werd onderscheiden met vele prijzen, genomineerd voor een Edison en ontving gouden platen voor “De woonboot”, “Liever te dik in de kist” en “Jammer dan” en platina platen voor “Liever te dik in de kist” en “Jammer dan”. Muziek speelt al vele jaren een grote rol in het leven van Stef. Deze geweldige zanger scoorde in zijn inmiddels zeer lange carrière (sinds 29 april 1998) al vele hits. Na de succesvolle singles “Op ’n terrasje”, “De Griekse melodie”, “Een koffer vol met dromen” volgt “De woonboot”. Deze nationale feesthit zette in 2006 Stef Ekkel voorgoed op de kaart als bekende Nederlander. Van grachtengordel tot bierpaleis, iedereen zingt de plaat mee!

Marco Schuitmaker

23.35 uur

Marco Schuitmaker begint zijn muzikale carrière op 17-jarige leeftijd. De - in Oude Pekela geboren - zanger brengt dan de single 'Niemand kust als jij' uit. Meerdere singles volgen, zoals 'Zomernacht in Griekenland' en 'Vuur en vlam'. Als Marco in 2022 het nummer 'Engelbewaarder' (een bewerking van het origineel van Mieke) uitbrengt, krijgt zijn carrière een enorme boost. Het nummer wordt in 2023 door het hele land opgepikt en komt zelfs terecht op nummer 1 in de Sterren NL Top 25.

De doelleazen

00.30 tot 01.00 uur

Dj Fireking Discoshow

(Draait de hele avond alles aan elkaar)

Met kilo’s confetti, lasers, vlammenwerpers en CO2 kanonnen is dit dé discoshow die elk festival op z’n kop zet.

Muziekbende De Skans Gorredijk

17.00 uur

De kast

20.00 uur

De Kast verkreeg grote populariteit door krakers als: In Nije Dei, Hart van mijn Gevoel, Eltse Grins Foarby, Woorden Zonder Woorden, In de Wolken en Raak. Ze waren in de jaren ’90 één van de populairste popbands van Nederland en verkochten meer dan 1.000.000 cd’s en singles, wonnen meerdere keren een TMF Award, een Edison én een Gouden Harp voor hun gehele oeuvre en vielen op door hun speciale concerten.

Queen

21.00 uur
Bohemian Royalty Tribute Band

Maak samen met ons een reis door het Queen-tijdperk en beleef hun bekende én minder bekende muziek als nooit tevoren! Bohemian Royalty is een eerbetoon aan Queen in de meest pure vorm met slechts één belofte: we WILL rock you!
Coldplay

22.00 uur
Coldpace Tribute Band

Coldplace - The World's Leading Tribute to Coldplay is a stunning live concert performance, celebrating the music of one of the most successful bands of all time. The only tribute to have worked for Coldplay, this outstanding band leads you through all your favourite Coldplay hits from the last 20+ years including Yellow, Paradise and A Sky full of Stars, right through to Higher Power and My Universe from their latest album, Music of the Spheres.
Eminem

23.15 uur
Berzerk Eminem Tribute

Experience the relentless energy of BERZERK, the ultimate Eminem tribute band that takes you on a white-knuckle ride through the iconic world of Slim Shady. With a magnetic stage presence and a commitment to perfection, we are not just performers – we are genuine Eminem fanatics. We are dedicated to delivering his greatest hits with an electrifying twist that leaves audiences utterly captivated. BERZERK is more than a tribute; it’s an unparalleled encounter with the essence of Eminem.

House of Rock

00.00 uur

Stel dat Nirvana een cover zou spelen van DJ Paul Elstak… Die prikkelende gedachte was het uitgangspunt van partyrockband ‘House Of Rock’. Muzikanten die hun sporen in het rockcircuit al ruimschoots verdiend hebben, bundelen hun krachten om de ‘guilty pleasures’ van de jaren ‘90 te laten herleven op een manier zoals je dit nog nooit hebt beleefd. House en dance classics, die de tand des tijds met gemak hebben doorstaan, vliegen in razendsnelle medley’s om je oren. Keyboards en draaitafels hebben vakkundig plaats gemaakt voor ronkende gitaren en een explosieve ritmesectie. Dit alles wordt nog eens stevig doorspekt met de iconische rockriffs uit de jaren ’90.

OPEN PODIUM | COCKTAILBAR | FOODTRUCKS