Line-Up 2023

Subtune Discoshow

Double Barrel Tent (hele avond)

Wij zijn vader en zoon Anton en Marco Verloop van Subtune Discoshows uit Terwispel. Wij draaien op de meest uiteenlopende feesten en evenementen en maken elk feest(je) weer tot een onvergetelijke gebeurtenis. Uw wensen staan altijd centraal, uiteraard aangevuld met onze kennis van de hits van toen en nu. Anton heeft reeds vele jaren ervaring in het draaien van allround feesten dus gegarandeerd succes! Marco is erg goed bekend met de nieuwste feesthitzzzzz! Kortom, muziek van het verleden tot aan het heden, bij ons hoort u het allemaal.

14.30 uur

Tribute To Duo Woudstra (Muziek Bingo)

Bingo in een heel ander jasje. Deze keer niet met de cijfers, maar met titels van bekende (feest) hits. Met onze Muziek Bingo is stilzitten is geen optie. De DJ's draaien de muziek en jij krast de titels van de kaart tot er iemand BINGO roept! Met foute muziek, top 2000, disco en meezingers vooraf en na afloop van de bingo.

15.30 uur

Dj Lars disco tot 12 jaar

Als sfeermaker ben ik al ruim 10 jaar ieder weekend onderweg om van elk evenement of feest weer een gezellige boel te maken. Met de microfoon maak ik snel contact met de feestgangers. Door mijn gevarieerde muziekkeuze en vlotte babbel ontstaat er al snel een gezellige sfeer op uw feest. De afgelopen jaren heb ik op het podium gestaan met o.a. The Dirty Daddies, Jan Smit, Waylon, Jannes en nog veel meer! Het doel voor iedere avond? De tent op z’n kop!

16.30 uur

The Spaltenbridge Band

Een band ontstaan uit vriendschap, goed op elkaar ingespeeld en elkaar muzikaal aanvullend. Gewoon op een dag begonnen, zo ging dat ook met bijvoorbeeld Nirvana. Zaterdag debuteert de jonge nieuwe viermansformatie The Spaltenbridge Band.

19.00 uur

Gaatze Bosma

Gaatze Bosma gaat er helemaal voor. Een zeer allround en gezellige zanger voor de leukste feestjes. Óók voor buiten Friesland 🙂 Er ging geen verjaardag voorbij of Gaatze nam de gelegenheid om voor de aanwezige gasten een optreden te verzorgen. Eerst was dat zijn grote voorbeeld  Friese cabaretier Teake van der Meer, maar later ging hij zich toch meer richten op het zingen.

18.00 uur

Henri’s Walhalla

Al vanaf 1989 staat Henri Groenewold als soloartiest op diverse podia in binnen en buitenland. Kortgeleden nog te zien in “the Voice of Holland” en in 1992 stond hij in de finale van de Soundmixshow met zijn vertolking van Elvis Costello’s Good year for the roses. Daarna speelde hij in diverse landen als Spanje, Frankrijk, Griekenland en uiteraard Nederland. Ook kennen velen hem als zanger van de bands KEK en The Scene tribute. In feesttenten en grotere zalen is Henri is ook te boeken met zijn volledige band Henri’s Walhalla.

19.00 uur

Las Bandidas

Magic Miriam, Pretty Janetty, Handsome Hannah, Desy Belle en Styn de Drummachine. Wie kent ze inmiddels niet! Deze 5 chicas met pit 'rocken' en 'rollen' tot je erbij neervalt. Oude swingende pareltjes uit de muziekhistorie, die iedereen meezingt en waarbij het dak eraf gaat. Laat deze bandieten ook jouw muziekhart veroveren! All female rock band uit Friesland.

20.00 uur

De Jongens Van Je Weet WEL

Met meer dan 400 optredens per jaar is ‘De Jongens van Je Weet Wel’ de meest geboekte live pianoshow van Nederland. Dit is pure ‘live piano entertainment’ waarbij het publiek bepaalt wat er gespeeld wordt. Vraag je favoriete nummer (“je weet wel, dat ene liedje”) aan bij de Jongens, want deze piano-entertainers spelen alles – dus “zeg ’t maar.” Alle hits komen in duizelingwekkend tempo voorbij op een feestelijke sing-a-long- avond vol verzoeknummers. Flexibiliteit voorop! Met een keuze uit drie varianten, sluit de band perfect aan bij jouw evenement en is geen locatie te klein (of te groot).

21.00 uur

Beatcrooks

Met shows op de Zwarte Cross, Defqon.1, Festyland, 24 uur Solexrace, Dreamfields, Boulevard Outdoor, Dauwpop tot in het Gelredome vliegen ze overal “Uut de Bochte”. Van Limburg, Brabant tot aan het bovenste puntje van Groningen…geef ze een groene knuppel en hun feestcore wordt afgevuurd! Happy Høken is ongekend populair en Beatcrooks gaat op elk feest of festival tot de laatste druppel. Van dikke beats, feestmuziek, foute meezingers tot happy hardcore en een tandje gekker… Happy Høken you don’t care, groene knuppels in the air!

22.00 uur

SHE Band

SHE! Vijf meiden, één taak; keer op keer de tent op zń kop! SHE! is de nieuwe livesensatie van Nederland en brengt je op hoog niveau hitjes, guilty pleasures en opgerockte classics in een energieke en strakke liveshow. Muzikale medleys en mashups vliegen je om je oren terwijl je kijkt naar een show van een energieke band ondergedompeld in een gelikte lichtshow en special effects. Deze dames zijn klaar om iedereen alle hoeken van de feesttent te laten zien. Geen tent? Geen probleem! Ook met zalen, pleinen en festivals kan deze band op topniveau uit de voeten! SHE is HERE!

23.00 uur

Hardcore Vibes Band

Haal je Aussie maar weer van zolder, want we gaan hakkûh! De Hardcore Vibes Band bestaat uit zes gabbers – letterlijk en figuurlijk – die alle happy hardcore hits uit de 90’s retestrak live(!) spelen. Om 7 uur ‘s ochtends gaat het nucleair alarm af op het dorpsplein. Het was de allereerste test run, de kroon op het lobbying werk van ambtenaar Wiebke Vossema. Zes gabbers, die dan al drie dagen aan het hakken zijn in hun rave-schuur, horen het alarm, vluchten de vergeten atoomkelder in en sluiten de deur hermetisch af met een tijdslot van 13 jaar.

00.00 uur

The Euros

The Euros staan klaar om je hart te veroveren. Ze zijn de garantie voor een brute show, volgeramd met meer dan 120 superhits uit heden en verleden, en dat alles verpakt in de meest eigenzinnige medleys en mash-ups!! Volledig uit je dak gaan is een vereiste. Avond na avond brengen The Euros een absurde en energieke show in een uniek decor waarin alleen de allerbeste hits, de CO2, de vlammen en de confetti je om de oren vliegen!! Sinds een aantal jaren hebben The Euros ook steeds meer succes met eigen geschreven singles waarmee ze inmiddels scoren op de landelijke radiostations. Met ieder jaar meer dan 100 optredens in binnen- en buitenland, waaronder in Afghanistan, Oostenrijk en Belgie, maar ook op de Nijmeegse Vierdaagse, Festyland en De Zwarte Cross laten The Euros zien dat ze alle podia aankunnen.

OPEN PODIUM | COCKTAILBAR | FOODTRUCKS

Socials


© Music Meeting Gorredijk - Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer - Huisregels - Privacyverklaring - Algemene voorwaarden.

Webdesign: Eos Multimedia